Zou je een Razr 3 kopen als het goedkoper was? Motorola denkt van wel

Motorola RAZR, 2e generatie
Bron: Pocketnow

De Motorola Razr 3 wordt naar verwachting in de komende maanden aangekondigd en er is al bevestigd dat deze wordt aangedreven door de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1-chipset. Naar verwachting wordt het een high-end toestel en ziet het er ongeveer hetzelfde uit als de Samsung Galaxy Z Flip 4 en de Galaxy Z Flip 3. Volgens een lek zal het toestel een lager prijskaartje hebben dan zijn voorganger en kan het duurder zijn tot € 150,- minder.

Volgens VergelijkDialzou de komende Motorola Razr 3 aanzienlijk goedkoper kunnen zijn dan de Razr 5G die in 2020 werd aangekondigd. De komende Razr 3 zal naar verluidt worden verkocht voor € 1.149 (~ $ 1.230), aanzienlijk goedkoper dan de Motorola Razr 5G die werd gelanceerd voor € 1.399.

POCKETNOW VIDEO VAN DE DAG

We hebben in het verleden livebeelden van de Razr 3 gezien, waardoor we de komende ontwerpwijzigingen en verbeteringen van dichterbij kunnen bekijken. We hebben ook een verhaal geschreven over waarom we zo enthousiast zijn over de aankomende foldable.

Motorola RAZR 2e generatie
Motorola RAZR, 2e generatie
Bron: Pocketnow

Om samen te vatten, het gerucht gaat dat de Motorola Razr 3 zonder kin wordt gelanceerd. Het heeft naar verluidt een groter extern scherm, een vlaggenschip-chipset, een verbeterd scharniermechanisme met minimale kreuken, en is uitgerust met een groter scherm, dankzij de verwijderde inkeping. De camera zal een dubbele opstelling hebben. Er zijn veel ontwerpwijzigingen en verbeteringen aan de binnen- en buitenkant, en Motorola wil de meest succesvolle opvouwbare tot nu toe opnemen, de Galaxy Z Flip-serie.

De Razr 3 zal naar verluidt een 6,7-inch intern display en een 3-inch extern paneel hebben, die het opnemen tegen de Galaxy Z Flip 3, hoewel het externe display naar verwachting kleiner zal zijn op de komende Z Flip 4. De telefoon heeft naar verluidt ook 12 GB RAM en 512 GB opslagruimte (via GSMArena). Afgezien van het externe scherm, zullen de twee apparaten bijna identieke specificaties hebben en op papier zullen ze overeenkomen met bijna identieke technologieën.

Zou jij de Motorola Razr 3 kopen voor €1.149?

Motorola denkt van wel, en het gokt groot met het enorme herontwerp en hardwareverbeteringen. Het bedrijf heeft zijn opvouwbare nog niet opgegeven en de nieuwe Razr is het meest opwindende apparaat van het bedrijf dat we in lange tijd hebben gezien. Het heeft een reële kans om te concurreren met andere foldables op de markt en Motorola wil de kans grijpen om te laten zien dat het kan innoveren. De markt voor opvouwbare smartphones staat nog in de kinderschoenen en het bedrijf wil een groter marktaandeel veroveren.

Als het lek juist blijkt te zijn en Motorola het apparaat voor die prijs uitbrengt, zal het nog steeds moeilijk zijn om kopers te overtuigen om extra te betalen voor de Razr 3, aangezien de Samsung Galaxy Z Flip 4 naar verluidt voor dezelfde prijs wordt gelanceerd als de Flip 3, rond de $ 999 of zelfs lager. De Motorola Razr 3 zal naar verluidt alle verbeteringen hebben waar we om hebben gevraagd, en we hopen dat er extra functionaliteit wordt toegevoegd om het aantrekkelijker te maken dan het aanbod van Samsung.

Zelfs als Motorola erin slaagt een uitstekend apparaat te leveren, is het onwaarschijnlijk dat het races met een hoger prijskaartje zal winnen

Zelfs als Motorola erin slaagt een uitstekend toestel af te leveren, is het onwaarschijnlijk dat het races met een hoger prijskaartje zal winnen. Dat is niet alles; de Galaxy Z Flip 3 en de komende Z Flip 4 zullen ook beschikbaar zijn in ten minste vier kleuren, zodat gebruikers hun apparaten kunnen aanpassen. Daarentegen zal de Razr 3 naar verluidt alleen in een enkele kleur komen, Quartz Black.

Ervan uitgaande dat de Razr 3 is bedoeld voor diegenen die meer willen professioneel ogend smartphone, zal het moeilijk zijn om de prijs voor de vergelijkbare telefoon te rechtvaardigen. Motorola zal andere unieke verkoopargumenten moeten bedenken, zoals softwareaanpassing en speciale functies, om de telefoon te laten opvallen en een breder publiek aan te spreken.

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van de Galaxy Z Flip 4 of de Motorola Razr 3? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Samsung Galaxy Z Flip 3 in Paars gevouwen en ongevouwen

Samsung Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 3 is de telefoon die je moet hebben als je jeukt om de opvouwbare vormfactor uit te proberen zonder de bank te verslaan.

creditSource link

Onbikenophone.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart